Vanliga frågor

Här hittar du de vanligaste frågorna som vi får från våra kunder. Om du fortfarande har frågor som inte besvaras på denna sida, är du mer än välkommen att skriva till oss. Vi svarar normalt inom en arbetsdag.

Naturlig och hållbart kosttillskott

Naturligt och hållbart

För dig och vår natur

Spara upp till 25 procent på ditt köp

Spara upp till 25%

Få rabatt på alla beställningar

Du får altid Gratis fragt

GRATIS frakt

På alla beställningar

Vad är er bytesrätt?

Vi förstår att det inte alltid känns enkelt att köpa ett nytt kosttillskott på nätet. Därför erbjuder vi dig en utökad 365 dagars ångerrätt.

Detta är en tilläggstjänst som vi erbjuder våra kunder utöver den lagstadgade 14 dagars ångerrätten för näthandel. Om du ångrar ett köp, kan du returnera alla oöppnade produkter till oss.

När skickas min beställning?

Vi skickar alla vardagar kl. 17:00.

Hur länge är krilloljan hållbar?

För att säkra både kvalitet och lång hållbarhet sker all förbehandling på fartyget direkt efter fångst medan fartyget är till sjöss.

Dessutom har krill ett naturligt innehåll av en av de mest potenta antioxidanterna – astaxantin. Astaxantin hjälper till att garantera en hållbarhet på mer än 2 år. Detta gäller även för öppnade förpackningar.

Är AntarcticRed Krillolja en hållbar omega-3-källa?

Ja, vår AntarcticRed Omega-3 Krillolja är till 100% hållbar. Det är en del av vårt koncept. Läs mer.

Dessutom är våra burkar tillverkade av 100% återvinningsbar plast som du kan lämna in på återvinningscentraler över hela landet.

Vad är TOTOX-värdet för er krillolja

TOTOX är ett test som används för att kontrollera fiskolja och inte krillolja. Fiskolja är en källa till omega-3 som snabbt oxiderar med syre. Därmed är det en omega-3-källa som snabbt härsknar.

AntarcticRed Krillolja är en väldigt mycket fräschare produkt än fiskolja. Krillen omvandlas till krillolja omedelbart efter fångst medan fartyget fortfarande är till sjöss och därmed uppnås en kvalitet som är mycket högre än andra omega-3-kosttillskott.

Krillolja har ett naturligt innehåll av antioxidanten astaxantin. Astaxantin är naturens mest potenta antioxidant som ytterligare skyddar krilloljan – helt naturligt. En antioxidant som är så potent att vår AntarcticRed Krillolja har en hållbarhet på cirka 2 år. Detta gäller även för öppnade burkar och vid rumstemperatur.

TOTOX används för att analysera fiskoljornas härskningsperiod och används inte för att analysera krillolja. Krillens naturliga innehåll av astaxantin skyddar nämligen krilloljan på ett naturligt sätt mot härskning.

Krillolja är fritt från mikroplaster, tungmetaller och andra skadliga ämnen. Men det finns fler fördelar med AntarcticRed Krillolja än bara en lång hållbarhet.

AntarcticRed Krillolja är 5 gånger mer potent än fiskolja och ger dig fler hälsofördelar än fiskolja.

Hvordan sikres bæredygtigheden af krill fangsten?

Fångsten av krill är först och främst strikt reglerad av CCAMLR, som är en organisation med 25 medlemsländer. Forskare har bidragit till att avgöra hur mycket krill som får fångas per år.

Fisketrålarna använder stora nät som dras av fartyget och denna traditionella metod tar varken hänsyn till eller kan användas för att målinriktat fånga en önskad fångst. Detta innebär att upp till 40% av fångsten dör och kastas överbord.

För att garantera att det inte blir någon bifångst vid krillfiske, använder vår leverantör en unik och miljövänlig fiskemetod som kallas Eco-harvesting. Vi kan sortera bort all annan fisk och bara fånga de pyttesmå krillarna som vi behöver.

Titta på vår film om hur hållbar fångst av vår krill säkerställs här.

Köp Krillolja - Mest Innehåll i Sverige

Köp AntarcticRed krillolja

- Mest innehåll i Sverige

Med AntarcticRed Omega-3 Krillolja är alltid säker på att få ett omega-3-tillskott av högsta kvalitet. Med högsta kvalitet menar vi följande:

✓ Till förmån för ditt hjärta, hjärna, syn och lever (2 kapslar dagligen)
✓ 5 gånger bättre upptag än fiskolja
✓ Mindre kapslar gör det lättare att svälja dem
✓ Inga sura uppstötningar med fisksmak
✓ 100% hållbart och fångat med Eco-Harvesting
✓ Högsta halten av alla värden jämfört med andra krilloljor
✓ Högsta halten av kolin och astaxantin jämfört med andra krilloljor

Nästa generation av Omega-3-kosttillskott

- Tryck på filmen och upptäck att AntarcticRed Krillolja är även ett bra val för dig

AntarcticRed Omega-3 Krillolja fås från de renaste haven runt Antarktis och är 100% fritt från mikroplaster, tungmetaller mm. En naturlig omega-3-källa som upptas 5 gånger bättre än fiskolja. Men den stora skillnaden är produktens 100% ekologiska hållbarhet.

Se vår film här. I den förklarar vi hur vi går till väga för att ge dig det renaste och mest potenta omega-3-kosttillskottet som du kan hitta på marknaden.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om häls

Få tips och artiklar om hälsa från vår egen nutritionist en gång i veckan samt hälsosamma recept och mycket mer. Prenumerera nu.

vipra | natural choices ApS

Kosttillskott ska alltid vara 100% naturliga, ha höga värden och ge dig det bästa resultatet. Dessutom ska produkterna vara helt rena och fria från skadliga ämnen, 100% hållbara och så skonsamma mot miljön som möjligt. Det tycker i alla fall vi.

Krillolja ECO Harvesting - hållbara kosttillskott

Information

Kontakta oss

kontakt@vipra.dk
vipra | natural choices ApS
Søndergade 11, 4
8000 Aarhus C
Danmark

Betalningsalternativ

betala med VISA, MasterCard & Maestro
Hurtigt check-ud med Google Pay
Klarna Betalningsalternativ