Vad är krillolja?

– Krillolja är den renaste och mest potenta källan till omega-3 som finns i handeln

Krillolja kommer från krill och det är små kräftdjur som påminner om räkor. Krill livnär sig på plankton och återfinns längst ned i näringskedjan. Därför finns det ingen ackumulering av miljögifter och tungmetaller som man annars ser hos större rovfiskar.

Vår krillolja kommer från de renaste haven runt Antarktis och från en 100% hållbar källa. AntarcticRed Krillolja ger dig 5 gånger bättre upptag jämfört med vanlig fiskolja och många fler hälsofördelar.

Potent Omega-3

Potent omega-3

✓ Rik på omega-3-fettsyrorna EPA och DHA
✓ Höga halter av astaxantin och kolin

Fler fördelar än fiskolja

Fler fördelar än fiskolja

✓ 5 gånger bättre upptag än fiskolja
✓ Till förmån för ditt hjärta, hjärna, syn och lever
✓ Lång livslängd utan att härskna

Ännu fler fördela

✓ Kapslar som är enkla att svälja
✓ Inga sura uppstötningar eller rapningar med fisksmak

Naturlig och hållbart kosttillskott

Naturligt och hållbart

För dig och vår natur

Spara upp till 25 procent på ditt köp

Spara upp till 25%

Få rabatt på alla beställningar

Du får altid Gratis fragt

GRATIS frakt

På alla beställningar

Vad är krillolja?

Vad är krillolja?

Krillolja kommer från de kalla och rena farvattnen runt Antarktis. Krill är små kräftdjur som påminner om räkor och kallas för marina invertebrater (ryggradslösa djur) eller lysräkor. Anledningen till att krill kan leva i det iskalla vattnet, omgivna av isflak, är deras förmåga att göra sig själv mjuka och flytande även vid de lägsta temperaturerna.

Krills cellmembran innehåller höga halter av de omättade omega-3 fettsyrorna DHA och EPA och detta gör att de kan överleva i de antarktiska förhållandena.

Krill återfinns längst ned i näringskedjan och livnär sig på mikroskopiska alger som också är en rik källa av omega-3 fettsyror. Krill lever på stora havsdjup och rör sig i enorma svärmar genom de antarktiska farvattnen. Krill lever i enorma stim som beräknas att ha en total biomassan på mer än 500 miljoner ton. Det är mer än den totala biomassan för alla människor på jorden.

Krill har förutom en mycket hög halt av omega-3 fettsyrorna DHA och EPA även en naturligt hög halt av kolin och astaxantin. Kolin återfinns i familjen B-vitaminer och astaxantin är en av de mest potenta naturliga antioxidanterna.

En antioxidant som ger vår AntarcticRed Krillolja en lång hållbarhetstid på över två år eftersom innehållet av antioxidanter skyddar oljan mot oxidation (härskning). Ett helt naturligt skydd för vår AntarcticRed Omega-3 Krillolja utan konstgjorda konserveringsmedel.

Bättre upptag av de
livsnödvändiga Omega-3-fettsyrorna

Flera fördelar för din hälsa

AntarcticRed Omega-3 Krillolja är din mest potenta och naturliga källa till omega-3. Med ett av de högsta värdena för innehållet av de viktiga och essentiella omega-3 fettsyrorna EPA och DHA i form av fosfolipider. AntarcticRed Krillolja bidrar därmed till:

✓ en normal hjärtfunktion
✓ en normal hjärnfunktion
✓ en normal syn

Naturligt innehåll av astaxantin och kolin

AntarcticRed Krillolja innehåller även naturens mest kraftfulla antioxidant astaxantin som bland annat hjälper till att hålla krilloljan färsk i upp till två år samt kolin som bidrar till: 

✓ en normal lipidmetabolism
✓ en normal leverfunktion

Visste du att AntarcticRed Omega-3 Krillolja upptas 5 ggr bättre av kroppen än fiskolja?

Fler fördelar med AntarcticRed Omega-3 Krillolja

Köp krillolja och få ännu fler och bättre hälsofördelar jämfört med fiskolja eller växtbaserad omega-3. Krillolja är din mest potenta källa till omega-3.

Z

Bättre upptagningsförmåga

Fiskolja finns i formen av omega-3-fettsyror med namnet triglycerider som först måste omvandlas i levern. Omvandlingen sker i levern och med förhållandet 5:1. Med andra ord upptas inte 80% av fiskoljan.

Krilloljans omega-3-fettsyror finns i en unik form av fosfolipider. De är likadana som fettsyrorna som kroppens celler naturligt använder sig av och tas upp i magen med förhållandet 1:1.

Z

En bättre omega-3-källa

AntarcticRed Omega-3 Krillolja innehåller de högsta värdena av de viktiga omega-3-fettsyrorna DHA och EPA jämfört med andra krilloljor.

Jämför man krilloljan med det faktiska upptaget som fås med fiskolja, är AntarcticRed Omega-3 Krillolja betydligt mer potent.

Z

Skyddad av antioxidanter

AntarcticRed Omega-3 Krillolja har ett naturligt innehåll av astaxantin (en naturlig antioxidant). Den håller inte bara produkten stabil utan ger även produkten en längre hållbarhet.

I själva verket håller vår krillolja minst två år vid rumstemperatur. Förvara den inte i kylskåp.

Z

Fri från föroreningar

Krill bor i världens renaste hav runt Antarktis. De lever naturligt i botten av näringskedjan och livnär sig på plankton.

Detta innebär att det inte finns någon ansamling av tungmetaller och andra föroreningar som till exempel rovfiskar får genom att äta andra fiskar.

Z

Lättare att svälja

Våra kapslar är ungefär 50% mindre än kapslarna med fiskolja. Detta innebär däremot inte på något sätt att du får mindre av de viktiga omega-3-fettsyrorna.

Tvärtom! Vår AntarcticRed Omega-3 Krillolja är faktiskt mer potent samtidigt som det är lättare att svälja den.

Z

Inga fisksmakande uppstötningar

De flesta som tar fiskolja upplever sura uppstötningar med fisksmak.

Eftersom AntarcticRed Omega-3 Krillolja blandas och upptas snabbt i magen, slipper man helt detta problem med vår krillolja.

Få fler fördelar

med AntarcticRed Omega-3 Krillolja

gånger mer potent än fiskolja

gånger mer potent än växtbaserad omega-3

%

hållbar omega-3-källa

%

utan mikroplaster, tungmetaller och andra farliga ämnen

Omega-3-fettsyrorna i AntarcticRed Omega-3 Krillolja består av fosfolipider i en helt unik form som bara fås från krill.

Det som gör fosfolipiderna så unika är att fosfolipider är den typ av fettsyror som kroppens celler behöver använda naturligt. Detta innebär att de viktiga omega-3 fettsyrorna kan användas direkt i kroppens celler där de behövs.

Krillolja innehåller också det viktigt ämnet kolin som återfinns i vitamin B-familjen. Den vanliga formen av fiskoljefettsyror består i sin tur av triglycerider som kroppens celler inte kan ta upp direkt.

Detta betyder att de viktiga omega-3-fettsyrorna från fiskolja i första omgången ska omvandlas från triglycerider till fosfolipider i levern. En process där cirka 80% av de viktiga omega-3-fettsyrorna går förlorade och endast 20% når ut till kroppens celler.

Se diagrammet nedan som visar hur mycket din kropp kan ta upp av de olika formerna av omega-3-fettsyror.

  • Växtbaserad omega-3: 5-10% upptag av omega-3-fettsyror
  • Fiskolja: 20% upptag av omega-3-fettsyror
  • Krillolja: 100% upptag av omega-3-fettsyror

Krill är din 100% hållbara omega-3 källa

AntarcticRed  Krillolja är ett kosttillskott för dig som vill ta en aktiv del i att skydda våra världshav, djurlivet och miljön.

Nästa generation av Omega-3-kosttillskott

- Tryck på filmen och upptäck att AntarcticRed Krillolja är även ett bra val för dig

AntarcticRed Omega-3 Krillolja fås från de renaste haven runt Antarktis och är 100% fritt från mikroplaster, tungmetaller mm. En naturlig omega-3-källa som upptas 5 gånger bättre än fiskolja. Men den stora skillnaden är produktens 100% ekologiska hållbarhet.

Se vår film här. I den förklarar vi hur vi går till väga för att ge dig det renaste och mest potenta omega-3-kosttillskottet som du kan hitta på marknaden.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om häls

Få tips och artiklar om hälsa från vår egen nutritionist en gång i veckan samt hälsosamma recept och mycket mer. Prenumerera nu.

vipra | natural choices ApS

Kosttillskott ska alltid vara 100% naturliga, ha höga värden och ge dig det bästa resultatet. Dessutom ska produkterna vara helt rena och fria från skadliga ämnen, 100% hållbara och så skonsamma mot miljön som möjligt. Det tycker i alla fall vi.

Krillolja ECO Harvesting - hållbara kosttillskott

Information

Kontakta oss

kontakt@vipra.dk
vipra | natural choices ApS
Søndergade 11, 4
8000 Aarhus C
Danmark

Betalningsalternativ

betala med VISA, MasterCard & Maestro
Hurtigt check-ud med Google Pay
Klarna Betalningsalternativ