Varför välja
vipra | natural choices?

Vem är vi?

Vårt företag vipra | natural choices ApS är ett till 100% danskt företag som hör hemma i Århus. Vi har en önskan om att utveckla och tillverka kosttillskott med högsta värden för att kunna ge dig flest möjliga hälsofördelar.

Våra produkter är ALLTID tillverkade av endast 100% naturliga och 100% hållbara ingredienser

Du får mest innehåll till bra priser

AntarcticRed Krillolja har den högsta halten av aktiva näringsämnen jämfört med våra konkurrenter och vi erbjuder dig priser och lösningar från 186,00 kr. Se våra priser och erbjudanden.

Största möjliga omsorg för vår miljö

Med ECO-harvesting säkrar vi att alla bifångst undviks och därmed belastas djurlivet på minsta möjliga sätt. Krill är i sig själv en 100% hållbar omega-3-källa som är strikt reglerad av internationella konventioner. Läs mer här.

Naturligt innehåll och 100% fritt från miljöskadliga ämnen

Det är viktigare nu än tidigare att göra vad vi kan för att minska intaget av miljöskadliga ämnen. AntarcticRed Krillolja är både naturligt och fritt från föroreningar, mikroplaster och andra skadliga ämnen.

Högkoncentrerade omega-3-kapslar

Högkoncentrerade omega-3-kapslar

Med AntarcticRed Krillolja får du en högkoncentrerad omega-3-källa till de viktiga omega-3-fettsyrorna som upptas upp till 5 gånger bättre än fiskolja.

En hög naturlig halt av den kraftfulla antioxidanten astaxantin skyddar krilloljan från att härskna och säkrar en hållbarhet på minst 2 år från tillverkningsdatum.

Kolin bidrar i övrigt till en normal omsättning av fettämnen och stödjer en normal leverfunktion.

Vem är vi?

Vi är ett danskt företag som strävar efter att erbjuda de absolut bästa kosttillskotten till ett bra pris och med bästa kundservice.

Jacob Prange

Jacob Prange

CEO

Zaki Vithen

Zaki Vithen

Marketing Director

Lars Prange

Lars Prange

Key Account Manager

”AntarcticRed Krillolja är krilloljan med mest innehåll. Därmed får våra kunder mesta möjliga effekt och till ett konkurrenskraftigt pris som gör mig riktigt stolt.”

Jacob Prange

”För mig betyder det väldigt mycket att vår AntarcticRed Krillolja är 100% hållbar. Liksom att vårt företag kan skapa ett stort värde för våra kunder utan att belasta vår natur.”

Zaki Vithen

”Att det finns fler fördelar med AntarcticRed Krillolja jämfört med andra krilloljor och särskilt i jämförelse med fiskolja betyder mycket för mig.”

Lars Prange

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om häls

Få tips och artiklar om hälsa från vår egen nutritionist en gång i veckan samt hälsosamma recept och mycket mer. Prenumerera nu.

vipra | natural choices ApS

Kosttillskott ska alltid vara 100% naturliga, ha höga värden och ge dig det bästa resultatet. Dessutom ska produkterna vara helt rena och fria från skadliga ämnen, 100% hållbara och så skonsamma mot miljön som möjligt. Det tycker i alla fall vi.

Krillolja ECO Harvesting - hållbara kosttillskott

Information

Kontakta oss

kontakt@vipra.dk
vipra | natural choices ApS
Søndergade 11, 4
8000 Aarhus C
Danmark

Betalningsalternativ

betala med VISA, MasterCard & Maestro
Hurtigt check-ud med Google Pay
Klarna Betalningsalternativ