Försäljnings- och leveransvillkor

Allmän information

vipra | natural choices ApS
Søndergade 11, 4
8000 Aarhus C

CVR nr. 34 88 02 55
Kontakta oss via e-post här
Det går dessvärre inte att ringa oss.

Betalning

På www.vipra.dk kan du betala med Visa, Mastercard, Visa Electron, Mobilepay och Google Pay.

vipra | natural choices ApS tar inte ut någon extraavgift på betalningar med betalkort. Beloppet dras inte från ditt kort förrän produkten skickas från oss.

Leverans

Vi erbjuder följande kostnadsfria leveransformer: PostNord till paketombud och GLS paketbutik.

Du väljer naturligtvis själv ditt paketombud. Vi erbjuder följande betalda leveransformer: PostNord privat omdelning och GLS privat omdelning.

Du kan förvänta dig en leveranstid på cirka 1-5 vardagar. Beställda produkter skickas normalt i samma paket – det förekommer inte någon efterleverans.

vipra | natural choices bär ansvaret för produkterna tills du har mottagit dem.

Reklamationsrätt

När du handlar hos oss som konsument gäller köplagens regler avseende produktinköp. Du har reklamationsrätt under produktens livslängd från dagen då vi skickar dig dina varor.

Alla reklamationer måste meddelas inom rimlig tid. Med rimlig tid avses en period inom två månader från det att bristen konstaterades.

Om reklamationen är berättigad, kommer vi att återbetala dina (rimliga) fraktkostnader. Produkten måste alltid returneras i försvarligt emballage. Kom ihåg att få ett fraktkvitto för att vi ska kunna ersätta dina fraktkostnader.

Produkten skickas till:

vipra | natural choices ApS
Søndergade 11, 4
8000 Aarhus C
Danmark

Vi tar endast emot paket som skickas direkt till denna adress. När du returnera produkten, ombeds du att bifoga en detaljerad beskrivning av problemet.

Ångerrätt

Du kan alltid ångra ditt köp inom 14 dagar från dagen då du mottog din beställning. Som en extratjänst erbjuder vi en förlängd ångerrätt på 365 dagar.

Denna gäller i enlighet med reglerna för de lagstadgade 14 dagarnas ångerrätt. Om du ångrar ett köp, kan du skicka dina oöppnade produkter i retur till oss.

Detta gäller även om du har köpt dina produkter via en prenumeration. I detta fall gäller ångerrätten från den första försändelsen.

Om du vill använda dig av din returrätt, kommer hela beloppet inklusive fraktkostnaderna att återbetalas. Dina egna kostnader i samband med retur av produkter kommer inte att återbetalas när du åberopar returrätten.

Observera att ångerrätten bortfaller när du öppnar produkten.

Returnering af varer

Om du ångrar ett köp, ska du kontakta vår support och meddela oss att du vill returnera din beställning eller använda standardblanketten för ångerrätt som du hittar nedan. Sedan ska du skicka produkterna utan onödigt dröjsmål och inom 14 dagar från det att du har informerat oss att du vill ångra ditt köp. Vid retur ansvarar du för att produkterna förpackas på ett säkert sätt och du bär risken för produkten tills den har nått oss.

Vi återbetalar dina pengar inom 14 dagar från dagen då vi har tagit emot ditt meddelande om att du vill ångra köpeavtalet. Vi återbetalar pengarna med samma betalningsmetod som du använde vid ditt köp om inget annat har överenskommits mellan oss. Vi kan tillbakahålla återbetalningen tills vi har mottagit produkten, om du inte skickar dokumentation om genomförd returförsändelse till oss.

Om du ångrar ditt köp, ska produkten skickas till:

vipra | natural choices ApS
Søndergade 11, 4 8000 Aarhus C
OBS! Vi tar inte emot förpackningar som skickas per efterkrav

Allmänt ångerformulär

Allmänt ångerformulär (detta formulär fylls endast i och returneras om ångerrätten ska åberopas).

Jag meddelar härmed att jag vill använda mig av ångerrätten avseende mitt köpeavtal för följande produkter:

7 + 3 =

Integritetspolicy

För att du ska kunna köpa produkter hos oss, behöver vi följande information: namn, adress, telefonnummer och e-postadress. Vi registrerar och delar dina personuppgifter i syftet att kunna leverera produkterna till dig.

Personuppgifterna registreras hos vipra | natural choices och sparas under fem år från det sista inköpet. Därefter raderas dina uppgifter.

Vi samarbetar även med ett antal andra företag som sparar och bearbetar data. Företagen bearbetar uteslutande uppgifter på uppdrag av oss och får inte använda dem för egna syften.

Vi samarbetar endast med databehandlare inom EU eller i länder som kan skydda dina uppgifter på ett adekvat sätt. Dataansvarig på vipra.nu är vipra – natural choices ApS.

Några dagar efter din beställning är genomförd, skickar vi en förfrågan till dig om feedback avseende din köpupplevelse. Vi vill verkligen vilja dela din erfarenhet av produkterna som vi säljer. Du kommer därför att motta en inbjudan om att ge feedback på dina köpta produkter ca 14 dagar efter din beställning är färdigbehandlad.

Du har rätt att ta del av uppgifterna som vi bearbetar om dig. Om du anser att uppgifterna är felaktiga, har du rätt att få dem korrigerade. I vissa fall har vi skyldigheten att radera dina personuppgifter om du begär detta. Detta kan till exempel vara fallet om dina data inte längre är nödvändiga i förhållande till syftena som vi behövde dem för.

Du kan också kontakta oss om du anser att dina personuppgifter behandlas i strid med lagstiftningen. Du kan skriva till oss på: e-post.

Klagomål

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores kundeservice via vores kontakt side. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
Danmark
www.forbrug.dk

EU-kommissionens klagomålsportal på nätet kan också användas för att lämna in ett klagomål. Detta är särskilt relevant för dig som är en konsument med hem i ett annat EU-land. Klagomålen lämnas in här – http://ec.europa.eu/odr.

Vid inlämnandet av ett klagomål ska du uppge vårt CVR: 34 88 02 55.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om häls

Få tips och artiklar om hälsa från vår egen nutritionist en gång i veckan samt hälsosamma recept och mycket mer. Prenumerera nu.

vipra | natural choices ApS

Kosttillskott ska alltid vara 100% naturliga, ha höga värden och ge dig det bästa resultatet. Dessutom ska produkterna vara helt rena och fria från skadliga ämnen, 100% hållbara och så skonsamma mot miljön som möjligt. Det tycker i alla fall vi.

Krillolja ECO Harvesting - hållbara kosttillskott

Information

Kontakta oss

kontakt@vipra.dk
vipra | natural choices ApS
Søndergade 11, 4
8000 Aarhus C
Danmark

Betalningsalternativ

betala med VISA, MasterCard & Maestro
Hurtigt check-ud med Google Pay
Klarna Betalningsalternativ